Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wywaru warzywnego. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 10 i koszty 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz rzep, seler, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny, Bulion Warzywny, oraz Bulion Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej doniczce na dużym ogniu, aż zacznie marszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodaj marchew, seler, por, cebula, i rzepa. Gotować, mieszając, aż brązowy, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
Rzepa
Por
3
Dodaj 6 ćwiartek wody i soli i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sól
4
Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj liście kapusty, łodygi brokułów i łodygi kapusty i gotuj na wolnym ogniu przez 25 minut. Odcedzić, schłodzić i przechowywać do użycia w razie potrzeby.