Bulion jagnięcy z jogurtem ogórkowo-miętowym

Bulion jagnięcy z jogurtem ogórkowo-miętowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj bulion jagnięcy z ogórkiem i jogurtem miętowym. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 261 kalorii, 15g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać liść laurowy, pieprz, marchew i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dip ogórkowo-miętowy jogurtowy, Sałatka ogórkowa z jogurtem i miętą, oraz Stelaż jagnięcy z jogurtem ogórkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki umieścić w rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 3-4 minuty i odcedzić pianę, która tworzy się na powierzchni, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować delikatnie przez 1 1/2-2 godziny, aż jagnięcina będzie miękka i prawie spadnie z kości, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Wyjąć trzon z wywaru, następnie przełożyć wywar przez drobny sitko lub sito do czystego rondla (wyrzucić warzywa) i utrzymać ciepło. Smak i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne. Mięso jagnięce zetrzeć z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Aby służyć, podziel rozdrobnione mięso jagnięce na 6 misek do zupy. Paski ogórka zebrać w 6 wiązek i dodać po jednym do każdej miski, następnie zalać gorącym wywarem i dodać łyżkę jogurtu. Na koniec kilka gałązek mięty i mielenie czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Puszka Kukurydzy1 Puszka Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Podawać natychmiast.
5
Ogórek"Spaghetti"
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
6
Aby uzyskać dodatkowy efekt dekoracyjny, podawaj tę zupę z dodatkiem "spaghetti": użyj ostrza grzebieniowego na mandolinie lub pokrój ogórek w wstążki, a następnie pokrój je w cienkie paski za pomocą bardzo ostrego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1 Puszka Kukurydzy1 Puszka Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Wydrukowano za zgodą Le Pain Quotidien Cookbook: Delicious Recipes from Le Pain Quotidien by Alain Coumont. Copyright © Octopus Publishing Group Ltd 2013; tekst copyright © PQ LicensingSA i Creative CommunicationSCRL 2013; zdjęcia copyright © Creative CommunicationSCRL 201
Składniki, których będziesz potrzebować
OśmiornicaOśmiornica
8
Opublikowane przez Mitchella Beazleya, imprint Octopus Publishing Group Ltd.
Składniki, których będziesz potrzebować
OśmiornicaOśmiornica
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn