Bulgur i brokuły patelnia obiad jest wegańskie przepis z 4 porcjami. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Mieszanka bulionu warzywnego, bulgur, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 88%. Spróbuj Szynka, brokuły i ryż patelnia obiad, Jedna Patelnia Ryżu , Brokuły & Obiad Z Kurczakiem, oraz Southwest Turcja Bulgur Kolacja dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Bulion i bulgur połączyć w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Podczas gdy bulgur gotuje, rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać brokuły i kolejne 3 składniki; gotować, stale mieszając, 4 minuty lub do miękkości. Wymieszać w sosie sojowym, bulgur, orzeszki ziemne, i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)