Buffalo Wings
Buffalo Wings to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 2670 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka sera, masła, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Skrzydła i rzeczy czosnek Buffalo Wings, Buffalo Wings I Wegańskie Buffalo Tofu, oraz Buffalo Wings.
Instrukcje
Odciąć końcówki skrzydeł (wyrzucić lub zarezerwować do innych zastosowań, takich jak robienie zapasów).
Przeciąć skrzydła w stawie. Umieścić kawałki skrzydełka kurczaka w dużej misce. Odstawić.
Uwaga dotycząca bezpieczeństwa żywności: podczas cięcia surowego kurczaka najlepiej jest użyć deski do krojenia zarezerwowanej tylko do cięcia surowego kurczaka. Po zakończeniu dokładnie umyć. Nie pozwól, aby surowe soki z kurczaka miały kontakt z innymi pokarmami.
Przygotuj marynatę: Utwórz marynatę, mieszając razem roztopione masło, sos paprykowy, papryka, sól, pieprz cayenne i pieprz czarny w dużej misce.
Wyjmij 2 łyżki marynaty i odstaw na bok (użyjesz do pokrycia skrzydełek po wyjściu z piekarnika.)
Dodać skrzydełka kurczaka do miski z marynaty i wrzucić do herbu wszystkie skrzydła z marynaty.
Niech skrzydełka kurczaka marynować w temperaturze pokojowej przez pół godziny.
Wyjmij skrzydła z marynaty (Odrzuć marynatę) i umieść je na stojaku brojlerów. Broil 4 do 5 cali od ciepła przez około 10 minut z każdej strony, aż kurczak będzie miękki i nie będzie już różowy.
Przygotuj dip z serem pleśniowym: podczas gotowania skrzydełek umieść śmietanę, ser pleśniowy, majonez, ocet i czosnek w blenderze i pulsuj, aż będzie gładka. Kryj się i wyluzuj. (Dip potrwa do tygodnia.)
Skrzydełka kurczaka wyjąć z piekarnika i zalać 2 łyżkami marynaty (nie marynaty, która miała styczność z surowym kurczakiem).
Podawać z dipem z sera pleśniowego i paluszkami selera.