Buffalo Chicken Wings I

Buffalo Chicken Wings I
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepisy do twojego pudełka z przepisami, skrzydełka z kurczaka Buffalo mogę być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 194 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają masła, skrzydełek z kurczaka, octu destylowanego oraz soli i pieprzu. Działa dobrze jako tani hor d ' oeuvre dla Super Bowl. 278 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżką wynik 21%, to danie nie jest takie niesamowite. Spróbuj Buffalo Chicken Wings, Buffalo Chicken Wings, oraz Buffalo Chicken Wings dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej na dużej patelni lub frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C). Smaż skrzydełka z kurczaka na głębokim oleju, aż będą gotowe, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjmij kurczaka z patelni lub frytkownicy i osusz na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Roztop masło na dużej patelni. Dodać ocet i sos z ostrej papryki. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj ugotowanego kurczaka do sosu i mieszaj na małym ogniu, aby pokryć. Im dłużej skrzydełka gotują się w sosie, tym będą gorętsze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
5
Podawaj na ciepło.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy skrzydełek bawołów. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Nominowany Renard Brut z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Nomine Renard Brut
Nomine Renard Brut
Nuty cytrusowe, biała brzoskwinia i herbatniki maślane, świeże i bogate usta, owocowe i chrupiące z mineralnym wykończeniem.Mieszanka: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn