Buffalo Chicken Sub

Buffalo Chicken Sub
Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 131. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bochenka, sól, maślanka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to dip z kurczaka buffalo, Dip Z Kurczaka Buffalo, oraz Dip Z Kurczaka Buffalo.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Podgrzej 12-calową patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
5
Posyp obie strony kurczaka solą i pieprzem, brązowym cukrem, papryką i cayenne. Sear obie strony kurczaka na patelni, aż złoty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać sos skrzydełkowy, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i zakończyć w piekarniku, aż kurczak zarejestruje 160 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS SkrzydełkowySOS Skrzydełkowy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Ostudzić, a następnie wyciągnąć mięso rękami. Dostosuj przyprawy w razie potrzeby i umieścić z powrotem w piekarniku na BROIL aż chrupiące i karmelizowane na górze, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
W misce, połączyć marchew, seler i pomidory, i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Wymieszać do połączenia.
10
Wyciąć Francuski Bochenek poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
11
Na spodzie położyć równą warstwę sera pleśniowego, następnie kurczaka, a następnie warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Pleśniowy KruszySer Pleśniowy Kruszy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
12
Podawać z boku domowych Ranczo Dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ranch DressingRanch Dressing
13
W misce wymieszać majonez, maślankę, czosnek, koperek, miód, sól, musztardę i pieprz. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn