Budyń Z Jajek Pieczonych
Pieczony krem jajeczny może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 41 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, mocno brązowy cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Portugalskie Tarty Z Budyniem Jajecznym, Pieczony krem dla dwojga, oraz Krem Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mleko na średnim ogniu w ciężkim rondlu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki. (Nie gotować).
Połączyć jajka i białka w dużej misce; ubić dobrze trzepaczką do drutu.
Dodać cukry; dobrze ubić trzepaczką do drutu. Stopniowo dodawać mleko do mieszaniny jaj ciągle ubijając. Wymieszać ekstrakty.
Łyżka 1/2 szklanki mieszaniny jaj do każdego z 8 (6-uncji) kubki kremu; posypać gałką muszkatołową.
Umieść 4 kubki kremu w każdym z 2 (9-calowych) okrągłych ciastek; dodaj ciepłą wodę do każdej patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 45 minut lub aż zestaw.
Wyjąć kubki kremu z patelni; schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć folią; schłodzić.