Budyń tostowy z chleba i masła
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać tosty chleb i masło budyń spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 266 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz sól, jajka, chleb kanapkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń tostowy z chleba i masła, Jeżyna Brzoskwiniowy Budyń Chlebowy Z Prażonymi Orzechami Pekan, oraz Babeczki Budyniowe Czekoladowe Z Prażonymi Orzechami Włoskimi, Domowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Masło obie strony kromek chleba i ułóż w 1 warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Piec w środku piekarnika, odwracając raz, aż lekko tosty, 15 do 20 protokół.
Przenieść do stojaka do ostygnięcia.
Ubijamy pół na pół, jajka, cukier, wanilię i sól, aż cukier się rozpuści. Połówki tosty chleb kromki po przekątnej i ułóż Trójkąty w rzędach, nakładając się lekko, w masle 3-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Wlać krem równomiernie na tosty i odstawić 15 minut.
Piec budyń w gorącej wannie wodnejustym jest ustawiony 2 do 3 cali od krawędzi, ale nadal drży w centrum, 50 do 60 minut. (Krem będzie nadal ustawiany w miarę stygnięcia.)