Budyń Ryżowy Ajerkoniak
Ajerkoniak Pudding ryżowy to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 4G tłuszczu i w sumie 195 kalorii. Za 55 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 8 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Jeśli masz pod ręką kandyzowane wiśnie, ryż, ajerkoniak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Budyń Ryżowy Ajerkoniak, Wegański Budyń Ryżowy Z Ajerkoniakiem, oraz Crock-Pot ajerkoniak Pudding ryżowy z żurawiną.
Instrukcje
Umieść 2 szklanki ajerkoniaku w ciężkim rondlu.
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostały ajerkoniak na gładką masę; dodaj do patelni. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając; gotować przez 1-2 minuty.
Zdjąć z ognia; dodać ryż, wiśnie, wanilię i sól. Łyżka do naczyń. Schłodź 2-3 godziny.