Budyń Rabarbarowy

Budyń Rabarbarowy
Budyń rabarbarowy wymaga mniej więcej 1 godzina od początku do końca. Ten deser ma 208 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 44 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 49 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka maślanki, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Rabarbarowy, Deser Budyniowy Rabarbarowy, oraz Ciasto Budyniowe Rabarbarowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać mąkę, 1/2 szklanki cukru, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać w 1/4 szklanki masła widelcem, lub wcierać między palcami, aż będzie w małych kawałkach. Mieszamy w maślance, aż się zmiksujemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Rozprowadzić równomiernie na dnie przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
W naczyniu wyłożyć warstwę rabarbaru na ciasto, następnie posypać 1 szklanką cukru. Kropka z pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
MasłoMasło
CukierCukier
6
Posypać gałką muszkatołową, a następnie zalać całość wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
WodaWoda
7
Piec 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasto się ugotuje i rabarbar będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn