Budyń Pieczarkowo-Szpinakowy

Budyń Pieczarkowo-Szpinakowy
Przepis na budyń chlebowy z grzybami i szpinakiem można zrobić w około 1 godzinę i 10 minut. Jedna porcja zawiera 549 kalorii, 27g białka, oraz 17g tłuszczu. Za $2.09 za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Przynosi ci smak domu. 3 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bagietkę chlebową, oliwę z oliwek, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Budyń chlebowy z grzybami i koprem włoskim, Budyń Chlebowy Z Dzikich Grzybów, oraz Budyń Pieczarkowy Z Indyka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce ubij jajka, mleko, 2 łyżki parmezanu, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu, aż się połączą. Dodać chleb; odstawić na 10 minut lub do zmiękczenia chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W międzyczasie na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj grzyby; gotuj i mieszaj do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Dodaj szpinak, czosnek, tymianek oraz pozostałą sól i pieprz. Gotuj i mieszaj, aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Dodaj do mieszanki chleba; dodać ser mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
7
Przenieś do natłuszczonego 8 cali.- kwadratowe naczynie do pieczenia; posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Piec bez przykrycia, 45-50 minut lub do uzyskania złotego koloru, a nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Odstaw na 10 minut przed podaniem.

Polecane wino: Madera, Pedro Ximenez

Pudding chlebowy w menu? Spróbuj połączyć się z Madeiranem i Pedro Ximénezem. Słodki, orzechowy smak Pedro Ximéneza z nutami fig i karmelu tak dobrze komponuje się z budyniem chlebowym. Madeiran to kolejna opcja-możesz nawet znaleźć przepisy na madeiran w budyniu chlebowym! Możesz spróbować Herdade Do Esporao Verdelho. Recenzentom podoba się to z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Herdade Do Esporao Verdelho
Herdade Do Esporao Verdelho
Verdelho 2014 ma żywe zielone, trawiaste aromaty i tropikalne nuty z nutą limonki i grejpfruta. Na podniebieniu to wino jest świeże i eleganckie, z intensywnymi nutami owocowymi i mineralnymi prowadzącymi do długiego i trwałego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia22
Magazyn