Budyń Kukurydziany Pieczony
Pieczony Pudding kukurydziany może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka pieprzu, mielonego pieprzu, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 29%. Spróbuj Budyń Kukurydziany Pieczony, Budyń Kukurydziany Pieczony, oraz Budyń Kukurydziany Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia lub 3-quart zapiekanka z natryskiem do gotowania.
W 4-quart holenderski piekarnik, stopić 1/3 szklanki masła na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować od 3 do 4 minut, często mieszając, aż do miękkości. Wymieszać z mąką, solą i papryką, aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z mlekiem. Gotować od 4 do 5 minut, stale mieszając, aż zgęstnieje. Stopniowo mieszać w jajach. Mieszamy kukurydzę i pietruszkę.
Wlać do naczynia do pieczenia.
W małej misce wymieszać bułkę tartą i 1 łyżkę roztopionego masła; posypać mieszaniną kukurydzy.
Piec odkryte 55 do 65 minut lub aż mieszanina jest ustawiona i nóż włożony do środka wychodzi czysty.
Odstawić 5 do 10 minut przed podaniem.