Duszona Rolada Wieprzowa: Braciolona

Duszona Rolada Wieprzowa: Braciolona
Duszona Rolada wieprzowa: Braciolona wymaga mniej więcej 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 661 kalorii, 52g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 11,0 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, orzeszki piniowe, Młody ser pecorino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Duszona Rolada Wieprzowa: Braciolona, Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen), oraz Rolada Lechoń Z Brzuszka Wieprzowego.

Instrukcje

1
Ułożyć wieprzowinę na desce do krojenia i doprawić solą i pieprzem. W misce wymieszać 1/2 szklanki pietruszki, orzeszki piniowe, porzeczki i 1/2 szklanki pecorino i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
PorzeczkiPorzeczki
PecorinoPecorino
Pietruszka-naćPietruszka-nać
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Połóż plastry prosciutto na kawałku wieprzowiny, aby całkowicie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
WieprzowinaWieprzowina
3
Natkę pietruszki posypać równomiernie prosciutto. Ułożyć jajka w dwóch rzędach na mięsie. Zetrzyj gałkę muszkatołową na drugim kawałku i posyp dwiema łyżkami oregano, pocierając ją między palcami, aby uwolnić olejki eteryczne. Ostrożnie zwinąć kawałek jak jellyroll i mocno związać sznurkiem rzeźniczym w kilku miejscach. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ProsciuttoProsciutto
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
JajkoJajko
MięsoMięso
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
4
W holenderskim piekarniku 8-quart rozgrzać olej do czasu palenia. Ostrożnie brązowy Rolada wieprzowa ze wszystkich stron, biorąc swój czas, aby uzyskać głęboki złoty brąz; powinno to zająć 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolada WieprzowaRolada Wieprzowa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Mięso wyjąć i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
6
Dodaj cebulę, pozostałe 2 łyżki oregano, i czosnek na patelni i gotować, aż światło złoty kolor i miękkie, o 9 do 11 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać wino, pomidory i płatki pieprzu i doprowadzić do wrzenia. Odstawić wieprzowinę na patelnię i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, przez 1 godzinę i 20 minut, przesuwając od czasu do czasu, aby uniknąć przyklejenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i ostrożnie wyjąć sznurek rzeźnika. Pokroić braciolona 3 / 4inch grubości z bardzo ostrym nożem. Ułożyć jak półpasiec na ciepłym talerzu i posypać pozostałą 1/4 szklanki startego pecorino i pozostałą posiekaną natką pietruszki. Przykryć i ogrzać, jeśli porcja po kursie makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MakaronyMakarony
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn