Budyń Czekoladowy

Budyń Czekoladowy
Pudding czekoladowy może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 60 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 266 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz naturalny proszek kakaowy, skrobię kukurydzianą, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, Czekoladowy budyń chlebowy z dwoma sosami czekoladowymi i korą migdałową, oraz Czekoladowy budyń chlebowy z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść 1 1/2 szklanki mleka, cukru i kakao w niereaktywnym rondlu. Doprowadzić na wolnym ogniu, na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
W międzyczasie w misce ubijamy pozostałe 1/2 szklanki mleka, skrobię kukurydzianą, sól, żółtka i wanilię. Stopniowo ubijaj gorące mleko do mieszaniny jaj. Powrót do rondla i gotować na średnim ogniu stale ubijając, aż budyń dojdzie do pełnego wrzenia. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać na wolnym ogniu, i kontynuować ubijanie aż gruby, o 2 lub 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Budyń wlać do 6 małych filiżanek. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub najlepiej na noc, aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Tuż przed podaniem wlać śmietanę do schłodzonej miski. Ubij śmietanę trzepaczką lub ręcznym mikserem i kontynuuj ubijanie, aż uformują się miękkie szczyty. Uważaj, aby nie przesadzić krem lub będzie ziarnisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Każdy budyń podawać z odrobiną bitej śmietany na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn