Ten przepis służy 12. Za $1.25 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 30g tłuszczu i w sumie 410 kalorii. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, ostry ser cheddar, łagodną mieloną kiełbasę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Budyń chlebowy Cheddarowo-pomidorowy, Budyń Chlebowy Z Ziołami Pomidorowymi Cheddar, oraz Irlandzki budyń Cheddarowo-warzywny dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°, W dużej misce połącz pierwsze osiem składników. Dodaj chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Przenieś do natłuszczonego 13x9-in. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
W tej samej misce ubij jajka, śmietanę, sól i pieprz; polej mieszanką chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki