Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, ząbki czosnku, pory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z grzybami i porem, Budyń chlebowy z grzybami i porem, oraz Budyń chlebowy z grzybami i porem.
Instrukcje
1
W małej misce, moczyć suszone borowiki w gorącej wodzie, aż zmiękną, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Grzyby odcedzić i drobno posiekać, odrzucając wszelkie twarde kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać pory i szczyptę soli i pieprzu i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Dodać czosnek i gotować przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
6
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła wraz z różnymi grzybami i posiekanymi borowikami i gotuj na dużym ogniu, często mieszając, aż grzyby uwolnią swój płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
7
Wlać wino i gotować, często mieszając, aż płyn odparuje i grzyby zaczną brązowieć, około 10 minut. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Lekko posmarować 3-ćwiartkowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
10
Pokrojony w kostkę chleb rozłóż w naczyniu do pieczenia i łyżkę grzybów na wierzchu. W dużej misce ubić jajka ze śmietaną, 1 szklanką parmezanu, tymiankiem i szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Polać pieczarki kremem. Naciśnij arkusz folii bezpośrednio na budyniu i niech budyń chleb moczyć przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
12
Wyrzucić folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
13
Pozostałą 1/2 szklanki sera i natkę pietruszki posypać budyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
14
Piec około 40 minut, lub do momentu, gdy krem jest ustawiony, a wierzch jest brązowy.