Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, ząbki czosnku, pory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z grzybami i porem, Budyń chlebowy z grzybami i porem, oraz Budyń chlebowy z grzybami i porem.
Instrukcje
1
W małej misce, moczyć suszone borowiki w gorącej wodzie, aż zmiękną, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Grzyby odcedzić i drobno posiekać, odrzucając wszelkie twarde kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać pory i szczyptę soli i pieprzu i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Dodać czosnek i gotować przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Dodaj pozostałe 2 łyżki masła wraz z różnymi grzybami i posiekanymi borowikami i gotuj na dużym ogniu, często mieszając, aż grzyby uwolnią swój płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
7
Wlać wino i gotować, często mieszając, aż płyn odparuje i grzyby zaczną brązowieć, około 10 minut. Pieczarki doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Lekko posmarować 3-ćwiartkowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
10
Pokrojony w kostkę chleb rozłóż w naczyniu do pieczenia i łyżkę grzybów na wierzchu. W dużej misce ubić jajka ze śmietaną, 1 szklanką parmezanu, tymiankiem i szczyptą soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki