Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc daj czekoladowy budyń chlebowy spróbować. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, jajka, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Czekoladowy budyń chlebowy z sosem budyniowym, Budyń Chlebowy Budyń, oraz Pecan budyń chlebowy z sosem rumowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W podwójnym kotle podgrzej mleko i czekoladę, aż czekolada się rozpuści.