Budyń chlebowy z jabłkiem, boczkiem i cheddarem

Budyń chlebowy z jabłkiem, boczkiem i cheddarem
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 370 kalorii, 14g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, pieprz, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar, boczek i jabłko z musztardą na wiejskim chlebie pszennym, Boczkowo-Cheddarowy Pudding Kukurydziany, oraz Kremowa zupa z jabłek i korzenia selera z grillowanym cheddarem, boczkiem i jabłkową musztardą miodową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapiekanka 2-litrowa. W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Jabłka gotować na maśle 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będą chrupiące-miękkie. Wymieszać z brązowym cukrem; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Połowę chleba, boczku, jabłek i sera układamy w zapiekance. Powtórz z pozostałym chlebem, boczkiem, jabłkami i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SerSer
BoczekBoczek
ChlebChleb
3
Wszystkie pozostałe składniki wymieszać, zalać serem. Przykryć szczelnie i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec odkryte 40 do 45 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
6
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn