Budyń Chlebowy Na Patelni
Patelnia chleb Pudding może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.25 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło jabłkowe musselman ' s®, orzechy włoskie, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Patelnia Cornbread budyń z szynką i pieprz Jack, oraz Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni F (lub grill).
Do dużej miski dodaj chleb, jajka, śmietanę i masło jabłkowe.
Spryskaj dużą patelnię żeliwną nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Piec przez 30-40 minut, lub do momentu, gdy budyń chlebowy jest ustawiony.
Dekoruj bitą śmietaną lub lodami, orzechami włoskimi i sosem karmelowym.