Dreamy Cherry Torte

Dreamy Cherry Torte
Dreamy Cherry Torte jest bezglutenowy przepis z 8 porcjami. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki pekan, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort czekoladowo-wiśniowy z sorbetem wiśniowym, Tort Wiśniowy, oraz Tort Z Serem Wiśniowym podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ząbkowanym nożem pokrój ciasto poziomo na dwie warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
2
Umieścić dolną warstwę na półmisku do serwowania w zamrażarce; rozprowadzić lodami. Przykryć i zamrozić na co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Na lukier, w dużej misce, ubić serek śmietankowy, masło i ekstrakt, aż będzie gładki. Stopniowo dodawać cukier; ubić do puszystości. Odstawić 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Usuń torte z zamrażarki; zamrozić górę i boki.
5
Wytnij mały otwór w rogu plastikowej lub cukierniczej torby; włóż końcówkę Gwiazdy # 20. Napełnij torbę zarezerwowanym lukrem; rura wokół dolnej krawędzi Torta. Przykryć i zamrozić na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
6
Może być zamrożony do 3 miesięcy.
7
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed podaniem.
8
Posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
9
W razie potrzeby udekorować wiśniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn