Budyń Chlebowy Jagodowy Z Sosem Waniliowym

Budyń Chlebowy Jagodowy Z Sosem Waniliowym
Budyń jagodowy z sosem śmietanowym waniliowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.93 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, przybrania: maliny, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Berry Brioche budyń chlebowy z sosem waniliowym, Budyń Chlebowy White Vanilla Berry, oraz Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż połowę kawałków chleba w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali. Ułóż mrożone jagody w jednej warstwie na chlebie. Wierzch z pozostałymi kawałkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Ubij jajka i 6 kolejnych składników, aż będą gładkie. Powoli wlać mieszaninę jaj na chleb, naciskając drewnianą łyżką, aż chleb wchłonie mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Odstawić na 20 minut.
4
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 30 minut. Odsłaniać, szczotkować równomiernie z 2 łyżki roztopionego masła; posypać równomiernie z 2 łyżki cukru, i piec 30 więcej minut lub aż zestaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Podawać z sosem śmietanowym waniliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
7
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn