Budyń jagodowy z sosem śmietanowym waniliowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 12g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.93 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, przybrania: maliny, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Berry Brioche budyń chlebowy z sosem waniliowym, Budyń Chlebowy White Vanilla Berry, oraz Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułóż połowę kawałków chleba w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali. Ułóż mrożone jagody w jednej warstwie na chlebie. Wierzch z pozostałymi kawałkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Ubij jajka i 6 kolejnych składników, aż będą gładkie. Powoli wlać mieszaninę jaj na chleb, naciskając drewnianą łyżką, aż chleb wchłonie mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 30 minut. Odsłaniać, szczotkować równomiernie z 2 łyżki roztopionego masła; posypać równomiernie z 2 łyżki cukru, i piec 30 więcej minut lub aż zestaw.