Budyń chlebowy II

Budyń chlebowy II
Budyń chlebowy II może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 97 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba), oraz budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce do mieszania wlać gorące mleko na chleb. Zmiksuj jajka, cukier i wanilię. Mieszaninę jajek wymieszać z mieszaniną chleba i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
ChlebChleb
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodać rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RodzynkiRodzynki
4
Dobrze wymieszać.
5
Roztopić margarynę i wlać do patelni o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Mieszankę chlebową zalać margaryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
ChlebChleb
7
Piec przez 40 minut, lub do firmy i złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn