Budyń chlebowy II
Budyń chlebowy II może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 97 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba), oraz budyń z masłem chlebowym, jak zrobić budyń z masłem chlebowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce do mieszania wlać gorące mleko na chleb. Zmiksuj jajka, cukier i wanilię. Mieszaninę jajek wymieszać z mieszaniną chleba i dobrze wymieszać.
Roztopić margarynę i wlać do patelni o wymiarach 9x13 cali.
Mieszankę chlebową zalać margaryną.
Piec przez 40 minut, lub do firmy i złoty kolor.
Podawać na ciepło lub na zimno.