Budyń Chlebowy I

Budyń Chlebowy I
Budyń chlebowy może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 11. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 122 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką wodę, masło, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez bake bread pudding, Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba), oraz bread butter pudding, czyli jak zrobić bread butter pudding.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Rozpyl zapiekankę 8x11 cali z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce połączyć kostki chleba, 1 szklankę cukru, sól, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W razie potrzeby wymieszać z rodzynkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
4
W innej misce zmiksuj mleko, roztopione masło i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj mokre składniki do wyschnięcia i wymieszaj bez przekształcania mieszanki Chlebowej w papkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
6
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia zapiekankowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
7
Umieść naczynie zapiekankowe na większej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
8
Wlać gorącą wodę do pieczenia około 1/3 z boku naczynia do zapiekanki, tworząc łaźnię wodną.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
9
Piec przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
W małym rondlu połączyć 1/2 szklanki cukru, skrobię kukurydzianą, 1 szklankę gorącej wody, 2 łyżki masła, sok z cytryny i skórkę z cytryny. Gotować na średnim ogniu, aż do bulgotania i zgęstnienia. Stale mieszaj, aby uniknąć przypalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
11
Podawać z budyniem chlebowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia2
Magazyn