Budyń Chlebowy Dyniowy Imbirowy
Pumpkin Ginger Bread budyń jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 737 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz złote rodzynki, mieloną gałkę muszkatołową, ciężki krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 40%. Spróbuj Budyń Chlebowy Dyniowo-Imbirowy, Ciasto Budyniowe Z Dyni Imbirowej, oraz Pudding Ryżowy Dyniowy Imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: 11 na 7-calowe naczynie do pieczenia
Do squasha: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Dynię pokroić w ćwiartki i usunąć nasiona.
Posmaruj wnętrzności odrobiną oleju i ułóż na blasze do pieczenia, skórą do góry. Piecz w rozgrzanym piekarniku, aż squash będzie miękki przez całą drogę, o 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić. (Można to zrobić 1 lub 2 dni wcześniej.) Gdy squash jest zimny, wyjąć go ze skóry i puree w robocie kuchennym. Musisz 2 1/2 szklanki puree do squasha do tego przepisu. Jeśli mieszanina jest sucha podczas puree, dodać chochlę mieszaniny budyniu.
Na budyń: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce, połączyć śmietanę, jajka, brązowy cukier, przyprawy, i wanilia i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Wymieszać w puree z dyni.
Połączyć chleb, rodzynki i imbir w naczyniu do pieczenia.
Wlać mieszaninę budyniu na chleb na pokrycie i odstawić na 15 protokół.
Uwaga kucharza: nie możesz używać całego nadzienia.
Dodać więcej nadzienia, jeśli jest miejsce w naczyniu, gdy chleb jest namoczony.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż krem zostanie ustawiony, około 20 do 25 minut.
To jesień w deserze! Aby podać, łyżkę budyniu do miseczek i posypać pyłem cukru cukierniczego na wierzchu.