Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowo-wiśniowego budyniu chlebowego. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja zawiera 570 kalorii, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rogalikowo-czekoladowy budyń chlebowy, Czekoladowy Rogalik Chlebowy Budyń, oraz Rogalikowo-czekoladowy budyń chlebowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°. nasmarować dno i boki 13x9-calowego (3-quart) szklanego naczynia do pieczenia ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W dużej misce ubić 4 całe jajka, 1 żółtko i 3/4 szklanki cukru trzepaczką do dobrze wymieszanego. Ubij w mleku, śmietanie i wanilii, aż dobrze wymieszane. Wymieszać w 7 filiżanek kawałków rogalików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Śmietana Bita W Puszce Lub Bita śmietana
Szklanki Posiekanych Daktyli (około
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Odstawić na 20 minut.
3
Wlać do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Posypać kawałkami czekolady. Lekko naciśnij pozostałe 3 filiżanki kawałki rogalika na wierzchu mieszaniny.
Piec odkryte 55 do 65 minut lub do góry jest jasny złoty brąz (centrum będzie lekko Potrząsać). Fajne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, wymieszać 1/4 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i wody do wymieszania. Wymieszać z mrożonymi wiśniami. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Schłodzić co najmniej 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
10
Podajemy sos na ciepłym budyniu chlebowym. Budyń chlebowy i sos przechowywać w lodówce.