Budyń Chlebowy Croissant

Budyń Chlebowy Croissant
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Croissant Bread Pudding. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 522 kalorie, 11g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jeśli masz rogaliki, żółtka, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Chlebowy Croissant, Budyń Chlebowy Croissant, oraz Budyń Chlebowy Croissant.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W średniej misce ubijamy całe jajka, żółtka, pół na pół, cukier i wanilię. Odstawić mieszankę kremu na bok. Rogaliki pokroić na pół poziomo. W 10 przez 15 przez 2 1/2-calowy owalne naczynie do pieczenia, rozprowadzić DNA plasterków rogaliki, następnie dodać rodzynki, a następnie wierzchołki rogaliki (brown side up), upewniając się, że rodzynki są między warstwami rogaliki lub będą palić podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CroissantCroissant
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
BudyńBudyń
RodzynkiRodzynki
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wlać krem na rogaliki i pozostawić do namoczenia na 10 minut, naciskając delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CroissantCroissant
BudyńBudyń
5
Umieść patelnię w większej wypełnionej 1 cal gorącej wody. Większą patelnię przykryć folią aluminiową, przykryć folią, aby nie dotykała budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Wytnij kilka otworów w folii, aby umożliwić ucieczkę pary.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec przez 45 minut. Odkryć i piec przez 40 do 45 Więcej minut lub aż budyń nadmuchuje się i budyń jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn