Budyń Chlebowy Ananasowo-Rumowy
Ananasowo-rumowy budyń chlebowy to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 979 kalorii, 35g białka, oraz 12g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, brązowy cukier, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ananasowy Pudding Chlebowy Do Góry Nogami, oraz Ananasowy budyń chlebowy z rodzynkami.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w misce, i wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka mieszanki ananasa do naczynia do pieczenia 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania.
Kostkę chleba ułożyć w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w 325 przez 15 minut lub do tosty.
Mleko i pozostałe składniki połączyć w dużej misce.
Dodać kostki chleba; wrzucić delikatnie.
Pozostawić mieszaninę na 15 minut. Łyżka mieszanki chleba na ananasie.
Piec w temperaturze 325 przez 35 minut lub do momentu, aż pudding jest ustawiony.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.