Budyń Bananowy Czarno-Biały
Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 84 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką banana, chłodną bitą polewę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Kwadraty Budyniowe Czarno-Białe, Bogaty budyń Czarno-biały, oraz Budyń ryżowy kokosowy czarno-biały dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać suchy budyń wymieszać. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane.
Ułóż połowę płytek na dnie 1-1 / 2-qt. miska do serwowania; top z połową każdego z budyniu, plastry banana i bitą polewą. Powtórz warstwy.
Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub do momentu, aż będzie gotowy do podania. Resztki deseru przechowywać w lodówce.