Budyń Z Kozim Serem
Budyń z koziego sera Summer Squash jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz cukier, cebulę, mąkę kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kozi Ser Lato Squash Sushi, Lato Squash Bruschetta z kozim serem, oraz Letnia Kabaczka Nadziewana Kozim Serem I Miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
W dużym rondlu umieścić dynię i cebulę w
wystarczy wody, żeby je pokryć. Gotować na średnim ogniu, pod przykryciem, aż
squash są delikatne, około 15 minut. Dobrze odcedzić i lekko rozgnieść
z maserem do ziemniaków lub dużym widelcem.
Dodać kozi ser i masło podczas
jeszcze gorący i mieszać aż do stopienia.
Wymieszać mąkę kukurydzianą, jajka, mleko, koperek,
Wlać do naczynia do pieczenia 8 na 8 cali lub 6
pojedyncze ramekiny, które zostały pokryte sprayem do gotowania.
400F przez 40 minut (35 minut dla ramekinów) lub do złotego koloru
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej