Bucatini z sosem Boczkowym i klopsikami
Bucatini z sosem bekonowym i klopsikami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.9 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 671 kalorii, 41g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 620 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sól i pieprz, olej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest znakomite. Spróbuj Bucatini z sosem Boczkowym i klopsikami, Bucatini z sosem Skate: Bucatini alla Razza, oraz Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek pokroić na kawałki. Za pomocą dużej patelni saute lub patelni, która ma pokrywę, gotować na średnim ogniu, aż prawie chrupiące. Nie wysysaj tłuszczu.
Dodać cebulę na patelnię. Gdy cebula są prawie gotowane i zaczynają się przezroczyste, dodać czosnek i sól i pieprz do smaku. Gotować przez 1 do 2 minut, a następnie dodać pomidory i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić na małym ogniu przez około godzinę do półtorej godziny.
Do klopsików: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. nasmaruj blachę do pieczenia. W dużej misce, połączyć wołowinę, bułka tarta, Parmigiano-Reggiano, pietruszka, czosnek, jajka i trochę soli i pieprzu. Uformować klopsiki od 1 do 1 1/2 cala i umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec przez 5 minut. Następnie obrócić piekarnik do 350 stopni F i piec przez dodatkowe 10 minut. Upewnij się, że co kilka minut zmieniasz kolor na brązowy ze wszystkich stron.
Bucatini ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Sos z boczku podawać na makaronie z klopsikami na boku.
Dekoruj świeżo startym Parmigiano-Reggiano.