Maca Migdałowa Krucha

Maca Migdałowa Krucha
Maca migdałowa krucha wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 119g tłuszczu, oraz w sumie 3006 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka migdałów, wody, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Maca Krucha, Migdałowy Kruchy, oraz Migdałowy Kruchy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozłóż macę farfel w dużej płytkiej patelni do pieczenia (1/2 do 1 cala głębokości) i tosty, mieszając i potrząsając patelni od czasu do czasu, aż złoty, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MacaMaca
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Przenieść do miski, a następnie ostudzić patelnię i linię z nonstick wkładki do pieczenia, takich jak Silpat lub folią (błyszcząca strona w dół). Jeśli używasz Folii, pędzel folii z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Doprowadzić cukier, wodę i sól do wrzenia w głębokim 2-do 2 1/2-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, mieszając powoli, aż cukier się rozpuści. Zagotować delikatnie, nie mieszając, ale myjąc kryształy cukru z boku patelni pędzelkiem do ciasta zanurzonym w zimnej wodzie, aż syrop zacznie się złocisty. Nadal gotować, wirując patelnię od czasu do czasu, aż syrop stanie się głębokim złotym karmelem. Natychmiast wyjmij patelnię z ognia i ostrożnie wymieszaj masło drewnianą łyżką(mieszanina wzrośnie i energicznie pęcherzykuje). Gdy bąbelki zaczną ustępować, natychmiast wymieszaj prażoną macę farfel i migdały i szybko wlej do miski do pieczenia, rozprowadzając i wygładzając tylną łyżką, zanim mieszanina stwardnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
KarmelKarmel
MasłoMasło
MacaMaca
CukierCukier
SyropSyrop
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Przenieść patelnię do pieczenia na stojaku. Jeśli używasz patelni wyłożonej folią, ochłodź kruche do ogrzania na patelni, a następnie odklej folię i przenieś kruche do stojaka, aby całkowicie ostygnąć. Jeśli używasz nieprzywierającej wkładki, całkowicie schłodzić kruche na patelni. Złamać kruche z rąk na kawałki wielkości bite, lub zrobić w polewa: złamać na duże kawałki z rąk, a następnie umieścić kruche w wytrzymałej zgrzewalnej plastikowej torbie, uszczelnić worek, wymusić nadmiar powietrza, i lekko Funt wałkiem do ciasta na mniejsze kawałki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia27
Magazyn