Bucatini z grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Bucatini z grzybami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 396 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.95 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, ciężka śmietana do ubijania, borowiki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 38%. Spróbuj Bucatini ze szpinakowym Pesto i pieczarkami, Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą), oraz Bucatini z sosem Skate: Bucatini alla Razza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dokładnie opłukać porcini.
Połączyć porcini i 2/3 szklanki wrzącej wody w misce; przykryć i odstawić 30 protokół.
Odcedzić na sicie nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu do namaczania. Porcini.
Makaron ugotować z 1 łyżką soli we wrzącej wodzie 10 minut lub aż al dente; odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki, mieszanka grzybów, i czosnek; smażyć 5 minut, często mieszając. Wymieszać porcini, sherry i 1/4 łyżeczki soli; gotować 1 minutę lub do odparowania płynu.
Drobno zetrzeć 1 uncję sera; pozostały ser pokruszyć. Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać z makaronem, 1/4 Puchar reserved gotowania płynu, 1/4 Puchar reserved borcini moczenie płynu, 1/4 Puchar startego sera, śmietana, posiekana szałwia, i pieprz; wrzucić dobrze połączyć.
Umieścić około 1 1/4 szklanki mieszanki makaronu na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z około 1 łyżka pokruszonego sera.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami szałwii.