Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Bucatini Carbonara z cukinią. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 345 kalorii, 14g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, cukinię, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bucatini Carbonara, Bucatini Carbonara, oraz Domowe Bucatini Carbonara.
Instrukcje
1
Gotować pancetta na średniej patelni na średnim ogniu do brązowego, często mieszając, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść pancetta Na Ręczniki papierowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia
2
Wylać wszystkie, ale 2 łyżki kapieli z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj śmietanę, czosnek, i pokruszony pieprz do kapieli na patelni; doprowadzić do wrzenia. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pieprz
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodać cukinię; smażyć do miękkości, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
6
Przenieś na duży talerz. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Pancetta, mieszanka śmietany i cukinia mogą być wykonane 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
2 Duże Szczypty Garam Masala
Cukinia
Krem
7
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
8
Makaron gotować w dużym garnku z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Dobrze spuścić. Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
10
W międzyczasie umieść jajka w skorupce w małej miseczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Dodać wystarczającą ilość gorącej wody do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
12
Odstawić 5 minut. Rozbij jajka w dużej misce i ubijaj, aby zmiksować. Doprowadzić mieszaninę śmietany do wrzenia na patelni. Stopniowo ubijać gorącą śmietanę na jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Wymieszać w 1/2 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
14
Dodać sos do makaronu i wrzucić na średnim ogniu, aż sos pokryje makaron (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
SOS
15
Dodać pancettę i cukinię i wrzucić do ogrzania. Doprawić solą i pieprzem.
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 22 dolarów za butelkę.