Bułki z kwaśną śmietaną mogą być tylko deserem, którego szukasz. Za 19 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 12 porcji z 146 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Mieszanka soli, drożdży fleischmann ' s® rapidrise, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 5 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 33 minuty. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest tak wybitne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Bułki Cynamonowe Z Kwaśną Śmietaną, Z Lukrem Z Pomarańczowego Serka Śmietankowego, Bułki Z Kwaśną Śmietaną, oraz Bułki Drożdżowe Ze Śmietaną.
Instrukcje
1
Połącz 1 szklankę mąki, cukru, nierozpuszczonych drożdży i soli w dużej misce miksera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Drożdże
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzej śmietanę, wodę i masło, aż będą bardzo ciepłe (120 do 130 stopni F). Stopniowo dodawać do mieszanki mąki. Pokonaj 2 minuty przy średniej prędkości miksera elektrycznego, od czasu do czasu skrobając miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Masło
Mąka Uniwersalna
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj jajko i pozostałe 1-1/4 szklanki mąki, aby uzyskać miękkie ciasto. Łyżka równomiernie do 12 natłuszczonych (2-1 / 2 cala) kubków na muffinki. Przykryć; odstawić do podwojenia rozmiaru, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
4
Piec w temperaturze 400 stopni F przez 25 do 30 minut lub do końca.
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na bułkę deserową. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować Viva Diva Moscato Prosecco. Recenzentom podoba się to z oceną 4,9 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.