Bułka z masłem orzechowym, miodem i rodzynkami
Masło orzechowe, miód i bułka z rodzynkami to bezmleczne przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje 50 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz bajgla, kremowe masło orzechowe, rodzynki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zdrowe Maple Peanut Butter Bagel Spread, Proste Masło Orzechowe I Galaretka Śniadanie Bagel, oraz Masło orzechowe ciasto maślane miodowe z czekoladą-masło orzechowe Streusel.
Instrukcje
Rozłóż 1 łyżkę masła orzechowego na pokrojonej stronie każdej połowy obwarzanka.
Każdą połówkę skropić 1 łyżeczką miodu, a na wierzchu 1 1/2 łyżeczki rodzynek.