Bułeczki Hiszpańskie
Hiszpańskie bułeczki mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 207 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko nielicznym bardzo smakował ten chleb. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mieloną gałkę muszkatołową, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hiszpańska Tortilla (Hiszpański Omlet Ziemniaczany), Chude bułki hamburgerowe bezglutenowe (jak jedna bułka!), oraz Bułeczki? Rolls? Babeczki? Maszyna Do Chleba Jabłkowe Bułki Śniadaniowe Muffinki.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć 2 szklanki mąki, cukier, sól, gałka muszkatołowa, i drożdże w dużej misce.
Dodać mleko i masło, mieszając drewnianą łyżką, aż będzie gładkie.
Dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Dodaj 1 szklankę mąki, mieszając, aż będzie gładka.
Zeskrobać ciasto na 13 x 9-calową patelnię do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania. Ciasto zalać sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu (85), wolnym od przeciągów, 1 godzinę lub do czasu podwojenia wielkości ciasta (ciasto powinno stać się bąbelkowe na powierzchni).
Piec w 350 przez 30 minut lub aż złoty kolor będzie brązowy i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.