Brązowy Masło Gingersnap Czekolada Chip Ciastka Batony / Boże Narodzenie Ciasteczka

Brązowy Masło Gingersnap Czekolada Chip Ciastka Batony / Boże Narodzenie Ciasteczka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj brązowego masła Gingersnap Chocolate Chip Cookie Bars / Christmas Cookies. Ten przepis służy 16 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Jest idealny do Boże Narodzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz melasę, sodę oczyszczoną, chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Batoniki Czekoladowe Z Brązowym Masłem, Brązowy Masło Piernik Czekolada Chip Ciastka Batony, oraz Brązowy Masło Pecan Czekolada Chip Ciastka Batony.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i linia 9×13 cala naczynie do pieczenia z pergaminem.Roztopić masło w średnim rondlu i niech gotować / bubble aż rumiane i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 15 minut.
3
Umieść rumiane masło i cukry w dużej misce lub mikserze stojącym. Ubijaj do połączenia, a następnie dodaj jajka, melasę i wanilię, mieszając, aż dobrze się połączą. Powoli mieszać w Złoty Medal uniwersalny mąka, soda oczyszczona, sól, imbir i gwiazdy czekolady lub frytki. Mieszaj, aż do połączenia, a następnie przenieś do przygotowanego naczynia do pieczenia, rozprowadzając równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Groch FioletowyGroch Fioletowy
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4
Piec przez 30-33 minut, lub do pieczenia przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Ostudzić na 30-60 minut przed cięciem na kwadraty.
6
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn