Brązowy Masło Gingersnap Czekolada Chip Ciastka Batony / Boże Narodzenie Ciasteczka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj brązowego masła Gingersnap Chocolate Chip Cookie Bars / Christmas Cookies. Ten przepis służy 16 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Jest idealny do Boże Narodzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz melasę, sodę oczyszczoną, chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Batoniki Czekoladowe Z Brązowym Masłem, Brązowy Masło Piernik Czekolada Chip Ciastka Batony, oraz Brązowy Masło Pecan Czekolada Chip Ciastka Batony.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. i linia 9×13 cala naczynie do pieczenia z pergaminem.Roztopić masło w średnim rondlu i niech gotować / bubble aż rumiane i złoty.
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 15 minut.
Umieść rumiane masło i cukry w dużej misce lub mikserze stojącym. Ubijaj do połączenia, a następnie dodaj jajka, melasę i wanilię, mieszając, aż dobrze się połączą. Powoli mieszać w Złoty Medal uniwersalny mąka, soda oczyszczona, sól, imbir i gwiazdy czekolady lub frytki. Mieszaj, aż do połączenia, a następnie przenieś do przygotowanego naczynia do pieczenia, rozprowadzając równomiernie.
Piec przez 30-33 minut, lub do pieczenia przez.
Ostudzić na 30-60 minut przed cięciem na kwadraty.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.