Brązowy Cukier-Masło Orzechowo-Musztardowe

Brązowy Cukier-Masło Orzechowo-Musztardowe
Brązowy cukier-masło Orzechowo-musztardowe może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 123 kalorie, 1G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka połówek orzechów pekan, masło, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Żyto i brązowy cukier musztarda, Łosoś z brązowym cukrem i musztardą, oraz mini brown butter Funfetti babeczki + brązowy cukier buttercream {giveaway} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 6 do 8 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. Fajne 10 minut. Pulsuj w robocie kuchennym do drobno zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Wymieszaj masło i 2 kolejne składniki, aż cukier się rozpuści. Wymieszać mielone orzechy pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
4
Podawać natychmiast lub schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn