Brzydkie, ale dobre ciasteczka: Brutti ma Buoni
Brzydkie, ale dobre ciasteczka: Brutti ma Buoni może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 3G tłuszczu i w sumie 56 kalorii. Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i wegetariański dieta. Mieszanka mąki, kakao w proszku, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy to Brutti ma Buoni (?Brzydki, Ale Dobry? Cookies), Brutti Ma Buoni, oraz Miękkie i do żucia ciasteczka z masłem bananowo-orzechowym (wegańskie, bez rafinowanych cukrów i GF!) & Fave Five Friday: Dobre Dla Ciebie Ciasteczka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Posmaruj blachę i posyp mąką.
Umieść białka w misce miksera elektrycznego i ubij do miękkiego szczytu.
Dodaj cukier równomiernie i ubijaj przez 2 minuty. Zatrzymaj maszynę i dodaj mąkę, wanilię, amaretto, skórkę i kakao w proszku.
Mieszaj przez 1 minutę i zatrzymaj maszynę. Szybko wymieszaj orzechy i umieść 2-calowe plamy na blasze 1-calowej od siebie.
Piec 30 minut, aż będzie chrupiący.
Wyjmij i pozostaw do ostygnięcia.