Brzoskwiniowy budyń chlebowy z sosem karmelowym

Brzoskwiniowy budyń chlebowy z sosem karmelowym
Brzoskwiniowy budyń chlebowy z sosem karmelowym może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 224 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, wodę, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Karmelowy budyń chlebowy z kremowym sosem karmelowym, Peachy Gruszka Budyń Chlebowy, oraz Czekoladowy Budyń Chlebowy Z Sosem Karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Brzoskwinie posiekać i lekko rozgnieść w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Połącz słodzone mleko skondensowane i jajka; dodaj je do brzoskwiń i dobrze wymieszaj. Wymieszać z gorącą wodą, roztopionym masłem, cynamonem i wanilią. Wymieszać francuski chleb do mieszaniny kremu, aż chleb jest całkowicie zwilżony. Przełożyć budyń do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Chleb FrancuskiChleb Francuski
CynamonCynamon
BudyńBudyń
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
ChlebChleb
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec, aż nóż włożony w środek budyniu wyjdzie czysty, około 1 godziny i 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
Podczas pieczenia budyniu, połączyć brązowy cukier, 1/2 szklanki masła, syrop kukurydziany, i rum w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu przez 3 do 4 minut lub aż tylko lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Lekko ostudzić.
7
Wyjmij budyń z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez około dziesięć minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło z sosem karmelowym. Ostudzić i przykryć resztki budyniu i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KarmelowySos Karmelowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn