Brzoskwiniowy Brûlée z miodowym Crème Anglaise

Brzoskwiniowy Brûlée z miodowym Crème Anglaise
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Brzoskwiniowy Brûlée z miodowym Crème Anglaise może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać masło, krem miód anglaise, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Brzoskwiniowa Crème Brûlée, MIODOWA Dynia Créme Brúlée, oraz Miód Crème Brûlée z malinami.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery z regałem piekarnika 5 cali od ciepła. Ułóż brzoskwinie, pokrój boki na patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Boki wyciąć pędzlem roztopionym masłem i posypać 1/2 łyżki. cukier. Broil 10 do 11 minut lub do momentu karmelizacji cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Podawać natychmiast z miodem Crme Anglaise.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn