Brzoskwiniowo-Imbirowy Krzew
Brzoskwiniowo-imbirowy krzew może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 41 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, imbir, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 120 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Imbir Brzoskwinia Krzew, Brzoskwiniowy Krzew, oraz Brzoskwiniowy Krzew Makktail dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń pestki z brzoskwiń i zacieru w średniej wielkości misce.
Dodać cukier i imbir, dobrze wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Mieszankę brzoskwini wcisnąć przez sito o drobnych oczkach do czystej średniej wielkości miski. Odrzuć bryły brzoskwini.
Oba octy dodajemy do soków brzoskwiniowych.
Trzepaczka do połączenia.
Wlać przez lejek do czystej butelki. Zamknąć butelkę i energicznie wstrząsnąć. Przechowywać w lodówce przez 3 do 5 dni, okresowo wstrząsając, aby pomóc rozpuścić cukier. Po rozpuszczeniu cukru podawać z seltzer lub białym rumem. Krzew może być przechowywany przez kilka miesięcy w lodówce.