Brzoskwiniowo-imbirowe szkliwione żeberka

Brzoskwiniowo-imbirowe szkliwione żeberka
Brzoskwiniowe i imbirowe szkliwione żeberka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.51 za porcję. Jedna porcja zawiera 680 kalorii, 57g białka, oraz 34g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz jalapeño chile, brzoskwinie, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish, Żeberka Slow-Cooker Plum-Szkliwione, oraz Chińskie szkliwione żeberka z czosnkiem i tajską bazylią.

Instrukcje

1
Czosnek wymieszać, 1 łyżka. imbir i sos sojowy w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać żeberka do miski, podrzucając do płaszcza. Schłodzić co najmniej 1 godzinę i do nocy, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Połączyć konfitury, hoisin, ocet, jalapeo, i pozostałe 1 łyżeczka. imbir w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż do bulgotania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
OcetOcet
ImbirImbir
Sos HoisinSos Hoisin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
Żeberka do gotowania: przygotować grill na średnie pośrednie ciepło (350 do 450; W przypadku gazu wyłączyć ogrzewanie pod 1 palnikiem; w przypadku węgla drzewnego, węgiel drzewny na 1 stronie paleniska). Żeberka Grill na bezpośrednim ciepła Część grilla, pokryte, obracając raz, 15 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Zmniejszyć ciepło do bardzo niskiej (200 do 250; dla węgla drzewnego, częściowo zamknąć otwory wentylacyjne, aby obniżyć ciepło i sprawdzić temperaturę za pomocą termometru piekarnika ustawionego na pośrednim obszarze ciepła). Przenieś żebra do pośredniego obszaru ciepła i gotuj, przykryte, aż do miękkości i mięso zacznie odciągać się od krawędzi kości, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
5
Żeberka szczotkować obficie z glazurą i gotować, przykryte, obracając raz, aż glazura będzie bulgotać, łącznie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
żeberkażeberka
6
Wrzucić żeberka w dużej misce z brzoskwiniami i pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Przełożyć na talerz i posypać zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
8
* Poproś rzeźnika, aby przeciął stojak żeber na pół wzdłuż, a następnie pokroić między każdym żebrem, aby uzyskać 26 do 32 żeberek wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn