Brzoskwiniowo-Imbirowe Slaw
Brzoskwiniowo-imbirowa Slaw jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, ocet ryżowy, olej sezamowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish, Chrupiąca Imbirowa Slaw, oraz Pikantny Imbir Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec pekan w jednej warstwie w płytkiej patelni 10 do 12 minut lub do tosty i pachnące, mieszając w połowie. Całkowicie schłodzić (około 10 minut).
Tymczasem mikrofalówka galaretki w dużej kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na wysokości 15 sekund.
Ubijamy ocet i 2 kolejne składniki do wymieszania. Stopniowo dodawać olej rzepakowy w powolnym, stałym strumieniu, stale ubijając, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać coleslaw mix, i wrzucić do herbu. Delikatnie wymieszać z brzoskwiniami. Wymieszać pekan; dodać sól do smaku.
Podawać natychmiast, lub przykryć i schłodzić do 8 godzin, mieszając pekan i sól do smaku tuż przed podaniem.