Brzoskwiniowo-Blueberry Pops
Brzoskwiniowo-jagodowe Pops może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 18 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 14 centów za porcję. Mieszanka jagód, cukru, brzoskwiń i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jagodowo-Brzoskwiniowy Ice Pops, Peach Pie Pops, oraz Galanteria Brzoskwiniowo-Brzoskwiniowa Z Cukrem Cytrynowo-Tymiankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 10 patyczków w misce z ciepłą wodą.
Połącz 1 szklankę brzoskwiń i jagód i grubo posiekaj (owoce powinny pozostać grube). Luźno napełnij formy pop owocami.
Pozostałe brzoskwinie, nektar i cukier połączyć w misce blendera lub robot kuchenny; blend do gładkiej.
Wlać sok na owoce, aby wypełnić formy pop. Poke owoców z bambusa szpikulec lub cienki nóż kilka razy i dotknij dno formy na blacie kilka razy, aby uwolnić pęcherzyki powietrza.
Umieść pokrywę na górze i włóż wilgotne patyczki pop.
Umieść formę w zamrażarce i zamrozić na 8 do 12 godzin.
Aby odmłodzić Pop: napełnij zlewozmywak letnią wodą. Przeprowadź wodę przez pokrywę kilka razy, aby ją poluzować. Przekręć dno formy przez wodę 5 lub 6 razy, aby poluzować Popy.
Umieść formę na czystym ręczniku kuchennym i pociągnij za środkowe patyki, aby usunąć wszystkie 10 wyskakujących i pokrywkę. Włóż ponownie do wody, jeśli wszystkie trzaski i pokrywka nie odlecą. Następnie wyjmij wylewki z pokrywy. Przechowywać wyskakujące w zamrażarce w pojedynczej warstwie w workach do zamrażania ziplock.