Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj brzoskwiniowych Enchiladas. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 297 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka napoju o smaku cytrusowym, brzoskwinie, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Brzoskwiniowe Enchiladas, Cinnamon Peach Enchiladas, oraz Enchiladas Verdes con Pavo (zielone Chile Indyk Enchiladas).
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Rozwiń rolki półksiężyca; rozdziel na Trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolki Półksiężyc Chłodniczy
3
Umieść 1 ćwiartkę brzoskwini na szerokim końcu każdego trójkąta; zwiń Trójkąty wokół brzoskwiń, zaczynając od szerokiego końca.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.