Brzoskwiniowe Ciasto Truskawkowe

Brzoskwiniowe Ciasto Truskawkowe
Brzoskwiniowe ciasto truskawkowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 15g tłuszczu i w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 8. Za $1.25 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i podnieś brzoskwinie, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Truskawkowe ciasto brzoskwiniowe z szałwią i miodem, Truskawkowe Ciasto Brzoskwiniowe Z Miodem I Szałwią, oraz Zamrażarka nadzienie do ciasta brzoskwiniowego i metoda zamrażania ciasta są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier i mleko na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozłóż na dnie i po bokach Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
W razie potrzeby pokrój plasterki brzoskwini na pół. Ułóż na serku śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
4
Połącz truskawki i glazurę; łyżka nad brzoskwiniami. Wstaw do lodówki do 4 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Ciasto można łączyć z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Chateau Chantal Late Harvest Riesling z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling
Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn