Brzoskwiniowe Ciasto Truskawkowe
Brzoskwiniowe ciasto truskawkowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 15g tłuszczu i w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 8. Za $1.25 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i podnieś brzoskwinie, cukier, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Truskawkowe ciasto brzoskwiniowe z szałwią i miodem, Truskawkowe Ciasto Brzoskwiniowe Z Miodem I Szałwią, oraz Zamrażarka nadzienie do ciasta brzoskwiniowego i metoda zamrażania ciasta są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce ubij serek śmietankowy, cukier i mleko na gładką masę.
Rozłóż na dnie i po bokach Skórki.
W razie potrzeby pokrój plasterki brzoskwini na pół. Ułóż na serku śmietankowym.
Połącz truskawki i glazurę; łyżka nad brzoskwiniami. Wstaw do lodówki do 4 godzin przed podaniem.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Ciasto można łączyć z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Chateau Chantal Late Harvest Riesling z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling]()
Chateau Chantal Późne Zbiory Riesling