Brzoskwinie i śmietana Wontons

Brzoskwinie i śmietana Wontons
Brzoskwinie i śmietana Wontons może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, opakowania wonton, brzoskwinię i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Grillowane brzoskwinie + brzoskwinie i lody, Wontony Z Twarogiem, oraz Wontony Z Twarogiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić serek z mikserem elektrycznym na niskim w misce, aż lekko puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać brzoskwinię, cukier cukierniczy i ekstrakt waniliowy; ubić do wymieszania. Przykryć miskę folią i lekko schłodzić w lodówce, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać olej roślinny w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Umieścić wonton wrapper na powierzchni roboczej; łyżka około 1 łyżka masy ser śmietankowy do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
5
Wlej wodę do małej miski, zanurz palec w wodzie i przesuń wszystkie 4 strony owijki. Złóż jeden róg owijki nad wypełnieniem, tworząc kształt trójkąta. Dociśnij krawędzie owijarki, aby uszczelnić wszystkie boki. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Smaż 4 do 5 wontons na raz w gorącym oleju, aż lekko rumiane, około 3 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
7
Wyjąć łyżką szczelinową; osuszyć na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Powtórz z pozostałymi wontonami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Gabrielskloof Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc z 2019 r. fermentowano naturalnie w 85% starych beczkach przy minimalnej interwencji, a pozostała część poddawana była fermentacji w stalowych zbiornikach. Na nosie zielone jabłka, Skórka z limonki, miód i mokry kamień. Eleganckie podniebienie z równowagą, świeżością i zachwycającą fakturą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn