Bruschetta ze świeżymi sardynkami Monterey

Bruschetta ze świeżymi sardynkami Monterey
Bruschetta ze świeżymi sardynkami Monterey może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,32 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cytryny, sardynki, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Grillowane Sardynki Monterey, Grillowane sardynki Monterey z cytryną i ziołami, oraz Sardynki Marynowane Świeże dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
Lekko oliwę kromki chleba z oliwą z oliwek i umieścić je na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Umieścić w piekarniku i tosty na złoty kolor i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
4
Podczas gdy grzanka jest jeszcze ciepła, natrzyj 1 stronę każdego plastra świeżym czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
5
Umieścić 2 filety sardynki, srebrną skórką do góry, na każdym toście i umieścić z powrotem na blasze do pieczenia. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
SardynkiSardynki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec przez 4 do 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
7
Wyjmij tacę z piekarnika i udekoruj wyciskanym sokiem z cytryny i posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn