Bruschetta z pomidorem i bazylią
Bruschetta z pomidorem i bazylią to wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 14g tłuszczu i w sumie 135 kalorii. Za 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 6 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, chrupiący długi bochenek chleba, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 12 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidorowa Bazylia Bruschetta, Bruschetta Z Pomidorami I Bazylią, oraz Pomidorowa Bazylia Bruschetta dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej brojlery do wysokiego poziomu (jeśli wolisz, możesz również grillować chleb).
Połóż kromki chleba na patelni brojlerów. Zwęglać chleb z każdej strony pod gorącym brojlerem, miej go na oku! Tosty natrzeć popękanym czosnkiem i skropić olejem. Pokrój pomidory i umieść w małej misce. Ułóż liście bazylii jeden na drugim i zwiń w kłodę. Cienko pokrój bazylię w zielone konfetti i luźno połącz z pomidorami.
Dodaj odrobinę oleju i trochę grubej soli do miski i delikatnie wrzuć pomidory i bazylię do pokrycia. Ułóż tosty wokół miski z polewą.
Umieść łyżkę, aby nabrać polewę w misce i podawaj.